Bedrijfspand verhuren

Vooruitlopend op de verhuuropdracht maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van het object. Aan de hand van onze bevindingen tijdens deze bezichtiging zoals onder andere de ligging, het opleveringsniveau en overige belangrijke gegevens zullen wij u een (onderbouwde) huurwaarde indicatie geven, aangevuld met een visie alsmede een plan van aanpak. Tezamen met deze huurwaarde indicatie treft u onze voorwaarden aan welke van toepassing zullen zijn op de verhuuropdracht.

Ter plaatse zullen in ieder geval verhuurposters al dan niet in combinatie met een objectbord aangebracht worden. Tevens zal het object op onze internet site worden geplaatst en zal het te vinden zijn op onze website, Funda-in Business en Ventu.

Het Makelaars Volg Systeem zorgt daarbij voor een optimale communicatie tussen u en ons kantoor. Wij vinden dat u op elk gewenst moment in de wereld op de hoogte moet zijn van het verhuurtraject.

Namens u zal Van der Panne Bedrijfsmakelaardij B.V. met de desbetreffende partij in onderhandeling treden om de meest optimale condities te bereiken. De onderhandelingen, alsmede de resultaten zullen schriftelijk worden vastgelegd.

Uiteindelijk zullen de gemaakte afspraken in een huurovereenkomst worden vertaald. Daarin treft u behoudens de overeengekomen huurprijs ook de huurperiode en de overige condities aan.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij, onderscheidend beter!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring