Taxaties

Als taxatiespecialist en onafhankelijk deskundige voor commercieel vastgoed bedient Van der Panne Makelaardij het klein- en middensegment in de regionale vastgoedsector Groot Rotterdam.

Wij beschikken over een hoge mate van ervaring, inzicht en marktkennis en staan borg voor een objectief bedrijfseconomisch of fiscaal waardeoordeel.

Mede door permanente educatie en lidmaatschappen van NVM business, registratie bij Vastgoedcert. kamer bedrijfsmatig en het lidmaatschap van het Taxatie Management Instituut blijft onze expertise actueel, zijn wij volledig gekwalificeerd en voldoen wij aan alle eisen van de landelijk erkende financieringsinstellingen.

Onze kwaliteit heeft er niet voor niets voor gezorgd dat wij op de shortlist staan van de FGH bank. Door de deelname aan het Taxatie Management Instituut wordt bovendien hard gewerkt aan de transparantie van de uitgebrachte waarderingen.

Onze expertise kunnen wij ook zeer goed gebruiken bij het indienen van bezwaar- en beroepschriften met betrekking tot de door de gemeente uitgebrachte WOZ taxaties. Op dit gebied worden aanzienlijke jaarlijkse besparingen gerealiseerd.
 

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij, onderscheidend beter!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring