Goed gevonden!

Wanneer u uw object wilt verkopen of verhuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw object optimaal gevonden wordt. Hiermee vergroot u uw kansen op succes.

Uw object wordt geplaatst op:

Onze website
funda in business
ventu.nl

funda in business
Al jaren is funda in business de best bezochte website voor zakelijk vastgoed van Nederland. Iedere maand zo’n 800.000 bezoeken en continu ruim 30.000 bedrijfsruimten. Met professionele foto’s, interactieve plattegronden, 360 graden foto’s en video zorgen wij ervoor dat uw object optimaal wordt gepresenteerd. Via funda in business wordt u ook goed op de hoogte gehouden van het aantal online bezoekers van uw object.

ventu.nl
Ventu toont net als funda in business het complete aanbod bedrijfsonroerend goed van Nederland. Ventu heeft met zo’n 43.500 aanbiedingen (medio juli 2016) het complete aanbod commercieel vastgoed in Nederland. Op deze website wordt niet alleen uitgebreide informatie over uw object getoond maar de zoeker krijgt dankzij big data ook informatie in wat voor omgeving het pand zich bevindt, nieuws, vergelijkbaar aanbod in de omgeving, gemiddelde aanbodprijzen in de omgeving en het totaal beschikbaar metrage. Zoekers kunnen hier ook kijken in hoeverre het aanbod in de buurt ligt van treinstations, winkels, horeca en parkeerplaatsen. De vastgoedmix toont de verdeling tussen woningen, winkels en kantoren en andere segmenten in het postcodegebied waarin het aanbod ligt. Ook via ventu kunnen wij u informeren over het aantal online bezoekers van uw object. Een belangrijke feature voor ons kantoor zijn de commerciële leads. Ventu.nl biedt marketingkansen door de beschikbaarheid van IP-adressen van zoekende ondernemers. 

social media
Er zijn zoveel manieren om een pand onder de aandacht te brengen. Ons kantoor pakt sinds de oprichting nieuwe technologieën en presentatiemogelijkheden op om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn en om ons te onderscheiden van andere makelaarskantoren. Zo gebruiken wij social media via onze eigen kanalen (linkedIn, Facebook) maar maken we sinds kort ook gebruik van Artificial Intelligence (AI) om zoekers voor bedrijfsmatige objecten te vinden die we anders niet zouden bereiken. 90 % van de Nederlanders heeft een profiel op social media. Door hierop slim te adverteren bereiken we voor ieder vastgoedobject de perfecte doelgroep. Het algoritme analyseert de gegevens van het vastgoedobject om de perfecte campagne automatisch samen te stellen. Vervolgens test de AI technologie automatisch duizenden subtiele variaties om diegene te vinden die het beste werkt en ook op het perfecte moment, afgestemd op het online gedrag van de doelgroep.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring