Terug naar de resultaten
Te huur
Nijverheidscentrum 26 in Zevenhuizen 2761 JP

Nijverheidscentrum 26

2761 JP Zevenhuizen
Huurprijs € 1.950,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

275 m² instapklare kantoorruimte op de 1e verdieping van een kleinschalig kantoorgebouw.
 
Het betreft een gedeelte van een modern en kleinschalig kantoorgebouw met vier parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een moderne expressie en beschikt over airco en LED verlichting. Bovendien is er een gemeenschappelijke keuken en een toiletgroep beschikbaar.
 
Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² In units vanaf 275 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

275 m² instapklare kantoorruimte op de 1e verdieping van een kleinschalig kantoorgebouw.
 
Het betreft een gedeelte van een modern en kleinschalig kantoorgebouw met vier parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een moderne expressie en beschikt over airco en LED verlichting. Bovendien is er een gemeenschappelijke keuken en een toiletgroep beschikbaar.
 
Het geheel ligt aan de zuidkant van Zevenhuizen nabij de belangrijke verkeersader de N-219 welke de A-20 (Gouda-Hoek van Holland) met de A-12 (Den Haag-Utrecht) verbindt.
 
Afmetingen:
Ca. 275 m² kantoorruimte
 
Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Nijverheidscentrum te Zevenhuizen. De dorpskern ligt eveneens in de directe omgeving met alle denkbare voorzieningen zoals winkels en horeca gelegenheden.
 
Bereikbaarheid:
Het object ligt zeer goed ten opzichte van de snelweg A-20 en snelweg A-12 via de N-219. De bushalte waar buslijn 175 stopt is op 5 minuten lopen. Deze bus gaat van treinstation Waddinxveen Noord naar treinstation Rotterdam Alexander via Rotterdam Nesselande en Capelle aan den IJssel.
 
Parkeren:
Er zijn totaal 4 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
 
Voorzieningen:
De ruimte wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- airco;
- bestaande kantoorindeling;
- vloerbedekking;
- Verwarming middels radiatoren;
- systeemplafond met LED verlichting;
- gemeenschappelijk gebruik van keuken en toiletgroep (met 1 andere huurder);
- vloerbelasting 350 kg/m2.
    
Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.
 
Voorschot servicekosten:
Deze bedragen € 25,- per m² per jaar
 
Oplevering:
Kan per direct.
 
Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar.
Kortere huurperiode zijn bespreekbaar.
 
Huurprijs:
€ 1.950,- per maand excl. btw.
 
Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.
 
Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
 
Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.
 
Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² Perceeloppervlakte 715 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 275 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
275 m²
In units vanaf
275 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Pantry/keuken

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.