Terug naar de resultaten
Te huur
West-Kruiskade 10 A in Rotterdam 3014 AP

West-Kruiskade 10 A

3014 AP Rotterdam
Huurprijs € 1.670,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

Op de 1e verdieping bieden wij een kantoorruimte aan van circa 70 m² aan de druk bezochte winkelstraat de West-Kruiskade te Rotterdam. De ruimte bestaat meerdere kantoren, een keuken, een badkamer en een toilet. De ruimte wordt casco opgeleverd.
 
Het geheel is perfect
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 70 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op de 1e verdieping bieden wij een kantoorruimte aan van circa 70 m² aan de druk bezochte winkelstraat de West-Kruiskade te Rotterdam. De ruimte bestaat meerdere kantoren, een keuken, een badkamer en een toilet. De ruimte wordt casco opgeleverd.
 
Het geheel is perfect gesitueerd naast de populaire supermarkt WNH en ligt in de directe omgeving van het nieuwe treinstation Rotterdam Centraal, de nieuwe parkeergarage, het prestigieuze appartementencomplex Calypso en het stadscentrum. De Alliantie West-Kruiskade (een gezamenlijk initiatief van de gemeente Rotterdam, de deelgemeente Rotterdam Centrum en woningcoöperatie Woonstad Rotterdam) steekt de komende jaren veel energie in het beheer van het gebied.
 
Bereikbaarheid:
Het geheel is midden in het stadscentrum gelegen en beschikt over goede toevoerwegen. Tevens is het geheel met het openbaar vervoer optimaal bereikbaar. Het centraal station met al haar openbare voorzieningen zoals de metro, trein, bus en tram bevinden zich op loopafstand.
 
Parkeren:
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
 
Vloeroppervlak:
Ca. 70 m² op de 1e verdieping.
 
Voorzieningen:
- toilet;
- systeemplafond met geïntegreerde verlichting;
- scheidingswanden;
- keuken met inbouwapparatuur;
- huidige vloerbedekking.
 
Huurprijs:
€ 1.670,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
De kosten van het gebruik van de nutsvoorzieningen zijn voor rekening van huurder.
 
Huurbetaling en betaling servicekosten:
Vooruitbetaling per maand.
Huuringangsdatum:
In overleg.
 
Huurtermijn:
5 jaar en 5 optiejaren.
  
Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatstgeldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.
 
Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van zes maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaresse.
 
Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.670,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1894 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.