Terug naar de resultaten
Te huur
Kortenoord 63 in Nieuwerkerk A/D IJssel 2911 BD

Kortenoord 63

2911 BD Nieuwerkerk A/D IJssel
Huurprijs € 47,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

 
Multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als opslag- en/of bedrijfsruimte. Het betreft een eenvoudige bedrijfsruimte en is het laatst in gebruik geweest voor de revisie van motoren. Door zijn ligging en het
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m²
Lees meer

Omschrijving

 
Multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als opslag- en/of bedrijfsruimte. Het betreft een eenvoudige bedrijfsruimte en is het laatst in gebruik geweest voor de revisie van motoren. Door zijn ligging en het buitenterrein ideaal voor de import en export bedrijven van auto’s en vrachtwagens.
 
Het geheel wordt alleen verhuurd aan bedrijven die het geheel incl. het buitenterrein willen huren.
 
Afmetingen:
Begane grond ca. 600 m² opslag-/kantoorruimte
Buitenterrein ca. 2.400 m²
 
Ligging:
Het geheel is buitendijks gelegen aan de Kortenoord en biedt bedrijven tot en met milieucategorie 4 de mogelijkheid zich op deze locatie te vestigen.
 
Bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel nabij de belangrijke verkeersader de  N-209 welke een verbinding biedt naar de A-20 (Gouda-Hoek van Holland).
 
Parkeren:
Aan de voorzijde van het object en uiteraard op het buitenterrein.
 
Voorzieningen:
De ruimte wordt als volgt opgeleverd:
 
Toegangen                       : Overheaddeur en aparte deur aan de zijkant van het object
Verlichting                        : Middels TL verlichtingsarmaturen
Sanitair                            : Kan in overleg geplaatst worden
Vloerafwerking                  : middels betontegels
Vloerbelasting                    : Niet bekend. De tegels liggen op de vaste ondergrond.
 
Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.
 
Voorschot servicekosten:
Er is een voorschot van servicekosten verschuldigd voor de levering van water en elektra. Deze bedraagt € 150,- excl. BTW per maand e.e.a. van het te vestigen bedrijf. Het gebruik geschiedt middels tussenmeters.
 
Oplevering:
Per direct.
 
 

Huurtermijn:
5 jaar, kortere huurperiode is bespreekbaar.
 
Huurprijzen:
De huurprijs bedraagt voor de bedrijfsruimte € 47,- per m² per jaar excl. de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en voor het buitenterrein € 20,- per m² per jaar excl. de wettelijk verschuldigde omzetbelasting
 
Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.
 
Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
 
Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW, een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.
 
Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 47,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1963 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Perceeloppervlakte 3970 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 600 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Prijs
€ 47,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
600 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2400 m²
Prijs
€ 20,-
BTW belast
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.