Terug naar de resultaten
Te huur
Hollandsch Diep 63 2E Verd in Capelle Aan Den IJssel 2904 EP

Hollandsch Diep 63 2e verd

2904 EP Capelle aan den IJssel
Huurprijs € 115,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

Op zoek naar een kant en klare praktijkruimte, inclusief wachtruimte, ontvangstbalie en spreek- en behandelkamers? Met flexibele huurtermijnen en metrages? Op een perfecte locatie nabij winkels en een metrostation? Kom dan eens kijken op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw aan het Hollandsch Diep 63. Namens de eigenaar, een professionele belegger bieden wij deze ruimte aan. Perfect...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 133 m² In units vanaf 133 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een kant en klare praktijkruimte, inclusief wachtruimte, ontvangstbalie en spreek- en behandelkamers? Met flexibele huurtermijnen en metrages? Op een perfecte locatie nabij winkels en een metrostation? Kom dan eens kijken op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw aan het Hollandsch Diep 63. Namens de eigenaar, een professionele belegger bieden wij deze ruimte aan. Perfect gelegen t.o.v. busstation en metrostation “De Terp” alsmede het winkelcentrum. En daar komt ook nog eens gratis parkeren bij op een eigen afgesloten parkeerterrein. Goed bereikbaar dus voor uw patiënten en klanten.
 
Wat mag ik hier beginnen?
Het pand heeft de bestemming kantoren en maatschappelijke doeleinden. Dit betekent dat er ruime mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Indeling en huurprijzen:
Wij hebben op dit moment een kant en klare ruimte van 133 m² beschikbaar, instapklaar voor uw praktijk. Huurprijs is € 110,- per m² per jaar excl. BTW.
 
Voorschot servicekosten:
Het voorschot voor de door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 37,50 per m²  per jaar exclusief 5 % administratiekosten.
 
Het dienstpakket omvat onder meer:
• verbruik verwarming;
• schoonmaakkosten algemene ruimten;
• glazenwasser;
• vuilafvoer;
• elektra algemene ruimten;
• verbruik water;
• verbruik elektra;
• glasverzekering;
 
Onderhoud van:
• terrein;
• brandmelding installatie, keuring brandslanghaspels en verlichting;
• elektrische deuren;
• zonwering;
• liften;
• c.v.-installatie;
• hydrofoor;
• schuifpoort buitenterrein;
• alarminstallatie liften.
 
Servicekosten?
Elke maand betaalt u een voorschotbedrag voor leveringen en diensten die door de verhuurder worden verzorgd. Jaarlijks krijgt u een eindafrekening waarbij het mogelijk is dat u wat terugkrijgt of wat moet bijbetalen e.e.a. het verbruik.
   
Ligging:
Pal naast metrostation De Terp en naast het gelijknamige winkelcentrum in de woonwijk Oostgaarde. Ook stopt bus 31 voor de deur die rijdt van treinstation Rotterdam Alexander via Capelle Centrum naar het metrostation.
 
Parkeren:
Aan de achterzijde van het kantoorpand bevindt zich een middels slagboom afgesloten parkeerterrein. Ten behoeve van de bezoekers ontvangt huurder muntjes om het terrein te verlaten.
 
Voorzieningen:
De kantoorruimte wordt in overleg opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• (deels) nieuw systeemplafond met geïntegreerde LED verlichting;
• twee personenliften;
• verwarming middels radiatoren;
• nieuwe pantry per unit;
• gescheiden toiletgroepen in de algemene ruimte;
• mindervalide toilet op de begane grond;
• er zijn twee middels elektrische schuifdeuren afgesloten entrees. Deze bevinden zich aan de voorzijde (metro) als aan de achterzijde (parkeerterrein) van het gebouw.
 
Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.
 
Oplevering:
In overleg.
 
Huurtermijn:
Flexibele huurtermijn bespreekbaar.
 
Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
 
Huurgarantie:
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief BTW
 
Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 37,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1981 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 133 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 133 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
133 m²
In units vanaf
133 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.