Terug naar de resultaten
Te huur
De Linie 1 in Capelle Aan Den IJssel 2905 AX

De Linie 1

2905 AX Capelle aan den IJssel
Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

Op een steenworp afstand van winkelcentrum en metrostation De Terp bevindt zich dit verzamelgebouw met diverse kantoorruimtes welke al te huur zijn vanaf 53 m2. Via de lichte entree aan de voorzijde van het gebouw heeft u toegang tot de ruimtes op de 1e en 2e verdieping. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een parkeerterrein dat overdag bereikbaar is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 486 m² In units vanaf 53 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op een steenworp afstand van winkelcentrum en metrostation De Terp bevindt zich dit verzamelgebouw met diverse kantoorruimtes welke al te huur zijn vanaf 53 m2. Via de lichte entree aan de voorzijde van het gebouw heeft u toegang tot de ruimtes op de 1e en 2e verdieping. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een parkeerterrein dat overdag bereikbaar is voor uw bezoekers en ’s avonds wordt afgesloten. De ruimtes worden kant en klaar opgeleverd en er zijn flexibele huurperioden bespreekbaar.
 
Voorzieningen:
  • Representatieve entree;
  • Dames- en herentoilet op iedere verdieping;
  • Invalidentoilet;
  • Luxe personenlift;
  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Zonwering (zonzijde) door middel van screens;
  • Verwarming middels radiatoren;
  • Pantry;
  • Topkoeling;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
Ligging en bereikbaarheid:
Het complex is gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel met in de directe nabijheid winkelcentrum de Terp, winkelcentrum De Koperwiek en het metrostation. Zowel metrostation als winkelcentra bevinden zich op loopafstand. Het object is per auto goed bereikbaar via de rijkswegen A16 en A20 op circa 5 autominuten.
 
Afmetingen en huurprijzen:
De Linie 1E  
Gelegen op de 2e etage, zeer speelse indeling door middel van luxe scheidingswanden, het kantoor is voorzien van een eigen pantry en topkoeling wat ook in de zomer zorgt voor een zeer aangenaam werkklimaat.
Afmeting       : ca 155 m²
Prijs             : € 1.225,- per maand
 
De Linie 1D 
Gelegen op de 1e etage, is in te delen in meerdere ruimtes door middel van scheidingswanden. Het kantoor beschikt over een eigen pantry en topkoeling.
Afmeting       : ca 208 m²
Prijs             : € 1.645,- per maand
 
De Linie 2e verdieping voorzijde
Op de 2e verdieping twee kantoorruimtes van respectievelijk 53 m² en 70 m². Deze ruimtes hebben een eigen entree, een eigen intercom, topkoeling en zijn beide voorzien van nieuwe vloerbedekking. De ruimte van 70 m² is verdeeld in twee ruimtes. Gezamenlijk gebruik van toiletten en pantry.
 
Genoemde huurprijzen zijn exclusief omzetbelasting en servicekosten.
 
Servicekosten:
Er is een bedrag per maand verschuldigd ter hoogte van € 37,50 per m2 per jaar. Dit bedrag is exclusief BTW. Vraag ons kantoor naar een overzicht van de leveringen en diensten. Het verbruik van warmte, water en elektra wordt door middel van een tussenmeter verrekend.
 
Huurbetaling:
De maandelijkse huurpenningen, servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurd geïncasseerd middels automatische incasso.
 
Oplevering:
In overleg, kan per direct.
 
Huurtermijn:
In overleg, flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.
 
Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
 
Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief servicekosten en btw.
 
Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.
 
Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 37,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 486 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 53 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
486 m²
In units vanaf
53 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Video's

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.